Zendingswerk

Willem & Mariëtte Jonkers

Wij zijn Willem en Mariëtte Jonkers. We hebben drie kinderen gekregen: Matthias (2014) en Miriam (2015) en Sarah (2018).
Na een bijbelschool bij Redcliffe College in 2013/2014 zijn wij in 2015 vanuit de gemeente van de Victorkerk uitgezonden om voor Mission Aviation Fellowship (MAF) op Papua, Indonesia te werken als zendingswerkers. Willem is piloot/vliegtuig technicus en zal de mensen in de dorpen in het binnenland van Papua dienen. We verlangen ernaar om op een praktische en persoonlijke manier te mogen bijdragen aan de verbreiding van het Evangelie van de genade van Christus Jezus op Papua.
Victorkerk

De Victorkerk is een plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en God. Op zondag komen we bij elkaar om uit de Bijbel te horen, te bidden, te zingen en elkaar te ontmoeten. We willen een plaats zijn waar we het christelijk geloof ontdekken en waar we ons geloof kunnen verdiepen. De Bijbel vormt hierin het uitgangspunt. Als diverse gemeenschap zetten wij ons in voor elkaar en voor de buurt.

Diensten

  • Jachtlaan 187, 7312 CJ Apeldoorn
  • Elke zondag
  • Ochtenddienst: 09:30
  • Middagdienst: 16:30
  • Contact: 06-51661055

Blijf op de hoogte

© Hersteld Hervormde gemeente Apeldoorn
Vormgeving en realisatie Identiteit & Media